Profilering

Bliv set, og bliv hørt. Med telte, bannere, presenninger eller duge med profilering og tryk på, får du vist dig og dit produkt og sagt det, du vil sige. I stort eller lille format, lige som du har behov for.

Kontakt os

Tænk stort

Har du noget vigtigt på hjerte? Vil du bare vise dit firmalogo? Har du en væg i overskud, du kan bruge som reklameflade? Med tryk på en dug eller presenning af PVC kan du virkelig slå dig løs. Hvis du har en stor hal som WiikHallen, hjælper vi også gerne med tryk på dug, så du kan sætte et varigt præg på hallen og profilere dig og dit produkt.

Tryk på presenninger bruges oftest til at fortælle, hvem der udfører en byggeopgave eller slet og ret ved, at man spænder presenninger med tryk op og bruger det som reklamekanal.

Dugene er naturligvis også funktionelle ved, at de beskytter de områder, der benyttes eller ved, at de fungerer som yderdug på en hal – eller for presenningers vedkommende ved, at de inddækker stilladser, hegn eller byggepladser.

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan profilere sig. I alle tilfælde er vores storformatprinter klar til at udføre profileringsopgaver.

Bliv synlig med et telt

Er du og dit hold tilmeldt et idrætsarrangement? Ofte har man behov for faciliteter til udstyret. Det kan f.eks. være «boder» eller telte, hvor man opbevarer idrætsudstyr, telte til cykelreparationer, smøretelte ved skiløb eller telte i forbindelse med start og mål, hvor der skiftes tøj, og idrætsudøverne gør sig klar.

Dette er telte, hvor du har mulighed for at præge alle flader med din profil. Spændstige visuelle udtryk og logoer kan boltre sig og danne mulighed for at «skille sig ud» i forhold til konkurrenterne. Sports- og idrætstelte med sådanne præg er populære ved større idrætsarrangementer, men kan naturligvis bruges over alt. De vind- og vejrbeskyttende egenskaber er nok en del af grunden til, at de sælger godt.

Produkter indenfor profilering

obwiik profilering og tryk

Profilering

Med en række materialer der kan trykkes på og produkter med store eksponeringsflader, ligger alt parat til, at du kan komme ud med dit budskab, dit logo eller din profil. Og har du et specielt behov, hjælper vi naturligvis med at tilpasse produktet.

Læs mere…

obwiik telt topptelt

Toptelt

Er der et telt, der “stikker lidt ud” og tåler, vejr, vinden og udendørs brug, ja, så er det topteltet. Du ser det tit på forskellige festivaler eller på udendørs messeområder. Her bliver du synlig.

Læs mere…

obwiik telt pop up telt

Pop-up telt

Pop-up-telt, quick-up-telt, kært barn har mange navne. Nogle kalder det tilmed et partytelt – det vigtigste er, at dette er et lille og meget praktisk telt, der er nemt at sætte op og demontere!

Læs mere…

obwiik rammetelt partytelt

Rammetelt

Til en messe, udstilling, kantine eller lille festival er dette en god løsning. Måske har man ikke brug for en hel hal, men man ønsker det store areal og rummet – så er et rammetelt svaret.

Læs mere…

obwiik telt dobbeldakker

Dobbeldekker

Vil du leje et dobbeltdækker-telt? Så får du to etager, store eksponeringsflader og en eksklusiv følelse i et og samme produkt. To solide gulve i en stærk konstruktion sørger for en tryg teltoplevelse.

Læs mere…