Håndværkere må ofte arbejde udendørs under barske forhold i dårligt vejr. De fortjener fleksible og gode løsninger til deres arbejdsplads.

Håndværkerens bedste ven

Danmark kan være temmelig ugæstfrit, hvad vejret angår. Det er ikke bare meget koldt om vinteren; om sommeren må man være forberedt på pludselige regnbyger og vind. Dette kan skabe problemer for håndværkere, med mindre der bruges et telt fra O.B. Wiik.

Vores håndværkertelte er nemlig designet til at kunne stilles op nemt og hurtigt, samtidig med at konstruktionen er solid nok til at klare de danske forhold:

– Vi har valgt at bruge håndværkertelte fra O.B. Wiik, kommenterer tømrer Simen Svenberg fra Byggmester Thore Svenberg. – Det er meget praktisk, det er nemt at montere, og det er nemt at tage med bag i bilen, hvis man skal ud på et job. Ikke mindst når vi bruger dyrt værktøj, er det godt, at vi kan stå under teltet, hvis det regner.

Forskellige teltstørrelser – med og uden vægge

Vi har udviklet vores håndværkertelte med tanke på fleksibilitet. Teltene har lav vægt (2x2m-teltet vejer kun 25 kg), og de sættes op på et par minutter. Når de er foldet sammen, fylder de meget lidt, så man nemt kan flytte dem fra opgave til opgave. Desuden kan man sætte sidevægge på efter behov, som hurtigt fastgøres med lynlås og velcro.

– Man har også kroge ved teltstængerne, som kan bruges, hvis det blæser meget, så teltet alligevel står stabilt, uddyber Svenberg.

Bliv synlig med profilering på teltet

 

Svenberg støttes af sin kollega Halvor Bjerke, som påpeger, at teltet er forsynet med firmalogo:

– Vores telt er tilpasset med logo, som vi har fået i præcis den størrelse, vi ønskede, forklarer Bjerke.

Dette synliggør, hvilket firma der udfører byggearbejdet, så man kan tiltrække nye opgaver fra imponerede naboer og forbipasserende:

– Logoet er meget synligt, og dette er ikke mindst vigtigt i forhold til profilering mod nye potentielle kunder, indskyder Svenberg.

Orden på arbejdspladsen

Udover at beskytte mod naturens kræfter hjælper håndværkerteltet med til at holde byggepladsen overskuelig og struktureret:

– Det er vigtigt med orden og god plads på et byggeprojekt. Med et telt som dette kan vi have alt samlet ét sted, så arbejdspladsen er ryddelig, afslutter Halvor Bjerke.

Du finder en referencer på vores håndværkertelte her. De kan efter behov kombineres med vores fleksible pop-up-telte, som har nærmest ubegrænsede brugsområder, både indendørs og udendørs.