Det er ikke hver dag, man får lov til være med til at fejre en 150-årig. Se, hvordan den storslåede fejring af DNV GL forløb. Du skal lede længe efter et flottere festlokale.

På stortromme

DNV GL er mest kendt for at certificere og sørge for, at konstruktioner holder mål. Med andre ord: Der var tænkt på alt, da de havde brug for festlokaler til fejringen af deres 150 års fødselsdag. Opgaven? At rejse et enormt festlokale med scener, skærme, belysning og plads til 1500 mennesker – på tre pramme!

Opgaven, enestående af sin art, løste vi på en god måde. Se filmen, og bedøm selv.

Få aktører

Når det handler om sådan et projekt, er det egentlig kun evnen til at gennemføre det, det afhænger af. Da DNV GL tjekkede markedet for at se, hvem der kunne løse opgaven, nåede de hurtigt den konklusion, at eventfirmaet Gyro og O.B. Wiik sammen kunne løse opgaven.

Gyro på sin side, har en unik kompetence og et netværk til at skaffe gode rammer for eventet, med kunstnere, program og servering sammensat til en pakke, der skaber minder for livet.

O.B. Wiiks bidrag var at sammensætte hele festlokalet og alle faciliteter som opbygning af scene, toiletløsninger, presenninger, lokaler til madlavning, alle stole og borde – ja, alt det der skal til for at skabe et godt arrangement. Volumen, mængder og troværdighed i forhold til, at vi kunne levere, var helt afgørende. Denne troværdighed har vi opbygget ved at have været med til at gennemføre store arrangementer som Norway Cup, Øyafestivalen og mange andre store arrangementer.