Nyheder2019-08-22T17:28:58+02:00

Sorteringshal til Ragn-Sells

Vi er stolte over at have leveret en sorteringshal til Ragn-Sells afdeling i Nørresundby. Ragn-Sells har et stærkt fokus på miljø og i Nørresundby er et af Danmarks bedste anlæg.

Rum til lys og varme

Længe før du lægger et par gode, tørre brændestykker på, har de måske ligget tørt og godt under et tag fra O.B.Wiik. Norges største producent af brænde har 10 WiikHaller i brug.

Plads til idrætsglæde

Der er få projekter, som O.B.Wiik er involveret i, der har samme størrelse og prestige som Norway Cup. Og det er et taknemmeligt job. Derfor gør vi det gerne igen og igen, år efter år.

Sport og fritid

Selv om det nok får en og anden Vålerenga ishockeyfan til at fælde en tåre, er det besluttet, at Jordal Amfi skal erstattes af et nyt anlæg med moderne faciliteter.

Bulklager fra O.B.Wiik

Der kræves enorme mængder salt for at holde vejene farbare om vinteren. Takket være O.B.Wiik kan Mesta oplagre 25.000 tons på kajen ved Filipstad!

O.B.Wiiks første stald satte fart på mælkeproduktionen

Dette forår blev der opført en ny smuk og blå stald ved Yttermoen Gård i Nord-Trøndelag. Det blev en stor og sjov dag for Karin og Eirik Fjerdingøy, der driver gården sammen. Det var også en mærkedag for O.B.Wiik, da den nye bygning repræsenterer vores første staldprojekt.