Nødhjælp

Når store nødhjælpsorganisationer som UNICEF, World Food Programme og UNHCR rykker ud til humanitære kriser, er evnen til at levere afgørende. De har derfor brug for kvalitetshaller i løbet af kort tid.

Kontakt os

Når tid er afgørende

Nogle katastrofer advares man om i tide, andre opstår pludseligt, men i alle tilfælde handler det om at komme hurtigt ud med nødhjælpsudstyr af god kvalitet. Vores kunder er FN-organisationer og frivillige hjælpeorganisationer, hvor vi har rammeaftaler om leverancer af lagerhaller.

Det er WiikHallen med dens forskellige konfigurationer, der er det primære produkt. Den bruges hovedsageligt til lager og distribution af mad, som værksted for køretøjer og som midlertidige skolebygninger. WiikHallens fleksibilitet betyder imidlertid, at den kan huse en masse andre formål, der opstår ved humanitære kriser. En omfattende liste af tillægsudstyr bidrager til at gøre WiikHallen velegnet til brug i troperne, i ørkenområder og på arktis.

Klar til handling verden over

Der er etableret en række fremskudte lagre for netop at kunne reagere hurtigst muligt. Disse er strategisk placeret i byer over hele verden, gerne med tilknytning til havne. Disse byer er Brindisi i Italia, Panama City i Panama, Dubai i De Forenede Arabiske Emirater, Accra i Ghana, Kampala i Uganda og Subang i Malaysia, Djibouti i Afrika og Las Palmas. Desuden har vi vores norske hovedlager centralt placeret i Oslo.

Kortversjon ca. 1 minutt

Raskversjon på ca. 50 minutter

Produkter indenfor nødhjælp

obwiik nodhjelp wiikhall nex

WiikHall NEX

Denne nødhjælpshal leveres i en bredde på 10 meter og kan bygges i ubegrænset længde i sektioner af 4 meter. De størrelser, der oftest benyttes af UN og NGO, er 10×24 og 10×32 meter.

Læs mere…

obwiik nodhjelp WiikBabyTent

Wiik “BabyTent”

En multifunktionel, enkel og solid konstruktion med mange brugsområder inden for nødhjælp. Hurtig at opsætte – i den længde, du ønsker.

Læs mere…

obwiik nodhjelp wiikhall instant

Wiikhall model instant

Model Instant er en WiikHall med modifikationer, der gør den særligt egnet til nødhjælp. Hurtig og nem montage gør den anvendelig i feltarbejdet, og den passer til en lang række formål.

Læs mere…

obwiik nodhjelp wiikhall vision

Wiikhall model vision

Dette er hallen, der ofte benyttes som hovedlager eller distributionscenter ved nødhjælp. Den store lagerkapacitet, den solide konstruktion og mulighederne for ekstraudstyr gør, at den kan huse køretøjer eller nødhjælpsudstyr som f.eks. madvarer, vandrensningsudstyr, presenninger, tæpper, generatorer eller vandtanke – i store volumener.

Læs mere…