Luftfart

Fly, helikoptere og udstyr til luftfarten er meget kostbare investeringer, der kræver god beskyttelse. En hangar i form af en skræddersyet WiikHall giver fleksibilitet og fuldværdig beskyttelse i lufthavne og på mindre flyvepladser.

Kontakt os

Luftig anvendelse – solidt stående på jorden

Undervejs udgør himlen deres tag, men når de står på jorden, og når de skal vedligeholdes, har flyvemaskiner og helikoptere behov for en hangar af god kvalitet – med stort, luftigt areal som arbejdsplads rundt om flykroppen. Nem adgang for maskinerne og gode arbejdsforhold for mekanikere spiller også ind, når man indkøber en hangar.

WiikHall udformet som hangar byder på en række løsninger, der er specialdesignet til flyoperatører og flyselskaber. Eksempelvis hangarer med dugporte eller rulleporte, og hvor højden og konstruktionen passer til, at de skal rumme et fly.

En hangar i form af en WiikHall tåler vind og vejr og benyttes af både store og mindre lufthavne og flyvepladser til mindre fly.

Produkter innenfor luftfart

obwiik haller telthal

Telthal

Vores telthal er den kendte WiikHall med sine aluminiums- eller stålkonstruktioner og plastdække. Telthallen er alsidig og kan bruges og fyldes med alt, hvad man ønsker. Hallen leveres i et stort antal varianter og med en række forskelligt tilbehør. Vi tilbyder salg, leje eller leasing af vores telthaller.

Læs mere…

obwiik haller isolerte hall

Isolerede haller

Med WiikHall som udgangspunkt er en isoleret hal klar til yderligere brugsområder. En isolerende dug gør forskellen og beskytter mod kolde omgivelser. Resultatet er en hal, hvor både mennesker og gods kan holde varmen.

Læs mere…

obwiik haller lagerhal

Lagerhal

Vores lagerbygning er vores stålbygning i sin mest enkle form, men den er langt fra simpel. En lagerbygning i stål giver de bedste lagerforhold for bl.a. tørbulk eller jord. Mange andre varer med stort volumen kan også opbevares.

Læs mere…

obwiik presenning stilladsinddakning

Presenning

Vores duge, presenninger og tekniske tekstiler leveres i mange kvaliteter, tykkelser, dimensioner og udførelser. Presenning og teknisk tekstil kan bruges til at overdække, beskytte eller beklæde forskellige bygningskonstruktioner eller genstande og kan også leveres med tryk.

Læs mere…

obwiik arbejdstelt

Arbejdstelt

Et arbejdstelt repræsenterer sikkerhed for arbejdstageren. Vil du imødekomme et godt arbejdsmiljø og skabe komfort, er dette løsningen for dig. Det er en enkel måde at beskytte mennesker og dyrt udstyr på.

Læs mere…

obwiik mobler tilbehor Bord og bankesat

Møbler og tilbehør

Har du et tomt lokale? Eller et telt der er købt eller lejet, men du mangler noget at fylde det med? Som leverandør af udstyr til arrangementer har vi opbygget en portefølje af alle slags produkter, der er brug for til bespisning, siddepladser, komfort og sikring.

Læs mere…