Landbrug

Vores bygninger er meget velegnede til at indfri behovene i et moderne landbrug og den nye teknologi her. Dyrevelfærd, bygningsfysik og arbejdsmiljø bliver fint varetaget fra vores landbrugsbygninger.

Kontakt os

Dyr og mennesker under samme tag

Et moderne landbrug har meget tilfælles med industrien og de krav, der her stilles til produktionslokaler af høj kvalitet, men herudover kræves det, at det opleves som et personligt og godt miljø for de mennesker og dyr, der skal opholde sig der.

Vigtigst af alt er, at en landbrugsbygning opfylder de strenge krav og regler, der stilles til fødevareproduktion, og at den planlægges sammen med dem, der skal bruge bygningerne og forvalte dem gennem flere generationer.

Vores bygninger kan leveres i dimensioner, der er tilpasset funktion og besætning. Bygningerne forankres i fast dæk eller ringmur og er en permanent isoleret bygning – forskellen ligger i leverings- og monteringstid, kvalitet, levetid, O.B. Wiiks lange erfaring samt at bygningerne på det nærmeste er vedligeholdelsesfri.

Tilvalg for komfort

O.B. Wiik kan også levere bygningen med belysning, ventilation, affugtning, opvarmning og nødvendig infrastruktur, der indtegnes og integreres i dialog med brugeren. Hallens størrelse tilpasses f.eks. til robotter til malkning, fodring og udmugning, staldfaciliteter til besætningen og logistikken i produktionen. Bygningerne kan opstilles med køreporte, ramper, døre og vinduer og andet udstyr, der gør logistikken nemmere for landmanden.

En telthal Et redskabshus fra O.B. Wiik egner sig i øvrigt fortrinligt som garage med værksted til traktorer og andre tunge landbrugsmaskiner, der skal i læ for vind og vejr.

Vi påtager os gerne en totalentreprise, hvor vi tager ansvaret for hele projektet lige fra ide til realisering. Vores partnere har lige så lang erfaring i branchen som os selv, og vi er trygge ved, at du som bruger vil opnå de krav og funktioner, der stilles til landbrugsbygninger.

Nemt for dig

Du skal også vide, at vi kan gøre processen nem for dig – vi tilpasser gerne bygningen i samarbejde med vores partnere, arkitekter og industridesignere ved brug af 3D, så du kan se det for dig, før bygningen monteres.

Resultatet vil blive en landbrugsbygning, der tåler det barske nordiske klima, og som skaber gode, trygge rum for dyr, maskiner og mennesker i tråd med krav til sikkerhed, sundhed og arbejdsmiljø.

Produkter indenfor landbrug

obwiik haller telthal

Telthal

Vores telthal er den kendte WiikHall med sine aluminiums- eller stålkonstruktioner og plastdække. Telthallen er alsidig og kan bruges og fyldes med alt, hvad man ønsker. Hallen leveres i et stort antal varianter og med en række forskelligt tilbehør. Vi tilbyder salg, leje eller leasing af vores telthaller.

Læs mere…

obwiik haller isolerte hall

Isolerede haller

Med WiikHall som udgangspunkt er en isoleret hal klar til yderligere brugsområder. En isolerende dug gør forskellen og beskytter mod kolde omgivelser. Resultatet er en hal, hvor både mennesker og gods kan holde varmen.

Læs mere…

obwiik arbejdstelt

Arbejdstelt

Et arbejdstelt repræsenterer sikkerhed for arbejdstageren. Vil du imødekomme et godt arbejdsmiljø og skabe komfort, er dette løsningen for dig. Det er en enkel måde at beskytte mennesker og dyrt udstyr på.

Læs mere…

obwiik haller lagerhal

Lagerhal

Vores lagerbygning er vores stålbygning i sin mest enkle form, men den er langt fra simpel. En lagerbygning i stål giver de bedste lagerforhold for bl.a. tørbulk eller jord. Mange andre varer med stort volumen kan også opbevares.

Læs mere…

obwiik presenning sikringsudstyr

Sikringsudstyr

Vores duge, presenninger og tekniske tekstiler leveres i mange kvaliteter, tykkelser, dimensioner og udførelser. Presenning og teknisk tekstil kan bruges til at overdække, beskytte eller beklæde forskellige bygningskonstruktioner eller genstande og kan også leveres med tryk.

Læs mere…