Idræt

Idrætsarrangementer eller faste idrætsinstallationer kræver gode teltløsninger eller haller og flerfunktionshaller. Det handler om at skabe gode rammer for træning, sport og arrangementer.

Kontakt os

Lokaler til gode idrætsoplevelser

Hal, idrætshal eller flerfunktionshal – kært barn har mange navne, når det handler om idræt. Men først og fremmest er det et rum til træning og idrætsglæde. For at skabe det, er der behov for et minimum af faciliteter.

En flerfunktionshal fra O.B. Wiik er et billigt, hurtigt og fleksibelt alternativ for idrætsklubber med store ambitioner og små budgetter. Hallen er relativt hurtig at opstille og er et godt alternativ til en traditionel bygning.

Ubegrænsede muligheter

Mange kan se en fordel i, at hallen kan følge klubbens økonomi og vækst i og med, at den nemt kan udvides, reduceres eller simpelthen flyttes. En flerfunktionshal kan også udlejes eller benyttes til helt andre formål.

En flerfunktionshal fra O.B. Wiik kan rigges til efter alle brugerens ønsker. Affugtningsanlæg, porte, belysning, køling, opvarmning, tribuner og garderobeanlæg kan tegnes ind og leveres i en total pakke. Sammen med gunstige finansieringsordninger og lave vedligeholdelsesomkostninger vil vores flerfunktionshal ofte være det bedste alternativ for mange idrætshold.

Kvalitetsprodukter til idrætsarrangementer

Ser man bredt på idrætslokaler, har vi produkter, der dækker alle typer idrætsarrangementer. Vi leverer for eksempel det meste inden for telte, scener, hegn og udstyr for at afvikle et vellykket arrangement. Eftersom løsningerne er fleksible, skalerer vi i forhold til arrangementets størrelse – fra Norway Cup i den ene ende af skalaen til mindre arrangementer for lokale idrætshold.

Produkter indenfor idræt

obwiik haller isolerte hall

Isolerede haller

Med WiikHall som udgangspunkt er en isoleret hal klar til yderligere brugsområder. En isolerende dug gør forskellen og beskytter mod kolde omgivelser. Resultatet er en hal, hvor både mennesker og gods kan holde varmen.

Læs mere…

obwiik rammetelt partytelt

Rammetelt

Til en messe, udstilling, kantine eller lille festival er dette en god løsning. Måske har man ikke brug for en hel hal, men man ønsker det store areal og rummet – så er et rammetelt svaret.

Læs mere…

obwiik rammetelt partytelt

Partytelt

Skal du holde et arrangement? Vælg et solidt og holdbart telt fra Norges førende teltleverandør. Partyteltet i standardversion har en fast bredde på 6 eller 9 m. Telte i prof-varianten er forstærket for at tåle de barske nordiske forhold.

Læs mere…

obwiik telt pop up telt

Pop-up telt

Pop-up-telt, quick-up-telt, kært barn har mange navne. Nogle kalder det tilmed et partytelt – det vigtigste er, at dette er et lille og meget praktisk telt, der er nemt at sætte op og demontere!

Læs mere…

obwiik telt topptelt

Toptelt

Er der et telt, der “stikker lidt ud” og tåler, vejr, vinden og udendørs brug, ja, så er det topteltet. Du ser det tit på forskellige festivaler eller på udendørs messeområder. Her bliver du synlig.

Læs mere…

obwiik profilering og tryk

Profilering & tryk

Stort format? Lille format? En væg på et telt eller en hall? Der kan printes og trykkes på de fleste af vores tekstiler. Vi leverer også specialiserede produkter med profilering.

Læs mere…