Horeca

Hotel-, restaurant- og cateringvirksomheder har ofte pludselige behov for større lokaler, der kan huse mennesker, fødevareproduktion – eller begge dele. O.B.Wiik kan skaffe pladsen.

Kontakt os

En branche i forandring

Vokseværk? Udvidelse af udskænknings- og spisearealer? Midlertidige køkkenløsninger? Måske et arrangement eller seminar udover det normale? Der kan være mange grunde til, at horeca-virksomheder har brug for at få mere tag over hovedet, men fælles for dem alle er, at de har brug for løsninger, der skaber gode arbejdsforhold, beskytter mod vind og vejr og som skal stå et stykke tid – gerne en hel sommer eller hele turistsæsonen.

Horeca-virksomheder kender også til udsving i markedet og kan få brug for løsninger, der giver mere plads i begrænsede perioder. Af erfaring sætter de pris på den fleksibilitet, de får med en teltløsning eller, hvis de slår et stort brød op – en hel hal.

Hvad enten det er som «stand-alone» eller i tilknytning til etablerede lokaler leverer O.B.Wiik specialtilpassede løsninger – telte, dugløsninger, presenninger, opvarmning, belysning, borde, stole og toiletløsninger. Køkken og arbejdslokaler kan afskærmes yderligere og ventileres.

Sæsonbaserede eller enkeltstående begivenheder

Er der et ekstra stort arrangement eller behov, kan en WiikHall være en god løsning. Fleksibiliteten i løsningerne gør, at det er nemt at skalere op eller ned efter behov. I alle tilfælde er både telte og haller hurtige at stille op, nemme at demontere og hjælper med at løse umiddelbare behov.

Produkter indenfor horeca

obwiik rammetelt partytelt

Partytelt

Skal du holde et arrangement? Vælg et solidt og holdbart telt fra Norges førende teltleverandør. Partyteltet i standardversion har en fast bredde på 6 eller 9 m. Telte i prof-varianten er forstærket for at tåle de barske nordiske forhold.

Læs mere…

obwiik telt pop up telt

Pop-up telt

Pop-up-telt, quick-up-telt, kært barn har mange navne. Nogle kalder det tilmed et partytelt – det vigtigste er, at dette er et lille og meget praktisk telt, der er nemt at sætte op og demontere!

Læs mere…

obwiik telt topptelt

Toptelt

Er der et telt, der “stikker lidt ud” og tåler, vejr, vinden og udendørs brug, ja, så er det topteltet. Du ser det tit på forskellige festivaler eller på udendørs messeområder. Her bliver du synlig.

Læs mere…

obwiik telt dobbeldakker

Dobbeldekker

Vil du leje et dobbeltdækker-telt? Så får du to etager, store eksponeringsflader og en eksklusiv følelse i et og samme produkt. To solide gulve i en stærk konstruktion sørger for en tryg teltoplevelse.

Læs mere…

obwiik mobler tilbehor Bord og bankesat

Møbler og tilbehør

Har du et tomt lokale? Eller et telt der er købt eller lejet, men du mangler noget at fylde det med? Som leverandør af udstyr til arrangementer har vi opbygget en portefølje af alle slags produkter, der er brug for til bespisning, siddepladser, komfort og sikring.

Læs mere…

obwiik profilering og tryk

Profilering

Med en række materialer der kan trykkes på og produkter med store eksponeringsflader, ligger alt parat til, at du kan komme ud med dit budskab, dit logo eller din profil. Og har du et specielt behov, hjælper vi naturligvis med at tilpasse produktet.

Læs mere…