Maritim

I miljøer, der er tilknyttet maritime erhverv og havne, stilles der specielle krav til beskyttelse af udstyr. Saltvand, vind, vejr og sikkerhedskrav er betingelser, som haller og produkter fra O.B.Wiik skal tage højde for.

Kontakt os

Havet som nærmeste nabo

At klare et barsk miljø med saltvandssprøjt er ingen sag for en WiikHall med PVC-dug og aluminiumskonstruktioner. Toldvæsen, havnemyndigheder og kommercielle aktører benytter vores produkter, hvor udfordringerne er størst.

WiikHallen sikrer, at varer eller skibslaster kan stå trygt i havnemiljøet, før de eventuelt omlastes eller transporteres væk. Konfigurationer som affugtning betyder, at tørvarer/bulk kan opbevares, uden at der er fare for, at de tager skade.

Marine erhverv

Marine erhverv i tilknytning til opdrætningsanlæg eller andre erhverv som offshore og havbrug, stiller unikke, nordiske krav og oplever nogle af de samme behov som havnetrafik. En WiikHall i umiddelbar nærhed af hav og havnemiljøer har den fordel, at den er hurtig at opstille, nem at flytte og tilpasse til nye behov, hvis der sker ændringer i lastevolumen eller ved generel vækst og nye lagerbehov.

WiikHallen tilpasses nemt til transport med ramper, køreporte eller med andre faciliteter som belysning, ventilation, opvarmning m.m.

Produkter innenfor maritim

obwiik haller telthal

Telthal

Vores telthal er den kendte WiikHall med sine aluminiums- eller stålkonstruktioner og plastdække. Telthallen er alsidig og kan bruges og fyldes med alt, hvad man ønsker. Hallen leveres i et stort antal varianter og med en række forskelligt tilbehør. Vi tilbyder salg, leje eller leasing af vores telthaller.

Læs mere…

obwiik haller isolerte hall

Isolerede haller

Med WiikHall som udgangspunkt er en isoleret hal klar til yderligere brugsområder. En isolerende dug gør forskellen og beskytter mod kolde omgivelser. Resultatet er en hal, hvor både mennesker og gods kan holde varmen.

Læs mere…

obwiik haller stalbygg

Industribygning

Med en ramme af stål og en solid beklædning i stålplader skaber man gode produktionslokaler til industrien. Dyrt maskineri og store produktionslinjer får tag over arbejdsdagen i vores industribygninger.

Læs mere…

obwiik rammetelt partytelt

Rammetelt

Til en messe, udstilling, kantine eller lille festival er dette en god løsning. Måske har man ikke brug for en hel hal, men man ønsker det store areal og rummet – så er et rammetelt svaret.

Læs mere…

obwiik presenning stilladsinddakning

Presenning

Vores duge, presenninger og tekniske tekstiler leveres i mange kvaliteter, tykkelser, dimensioner og udførelser. Presenning og teknisk tekstil kan bruges til at overdække, beskytte eller beklæde forskellige bygningskonstruktioner eller genstande og kan også leveres med tryk.

Læs mere…

obwiik arbejdstelt

Arbejdstelt

Et arbejdstelt repræsenterer sikkerhed for arbejdstageren. Vil du imødekomme et godt arbejdsmiljø og skabe komfort, er dette løsningen for dig. Det er en enkel måde at beskytte mennesker og dyrt udstyr på.

Læs mere…