Events / arrangementer

Hvor mennesker mødes, skabes minder. Og minder bliver bedre, når der er gode rammer: Vi er førende leverandør i markedet for produkter til events og arrangementer. Mange har uden at vide det set en fodboldkamp fra en bænk eller en koncert i et telt fra O.B Wiik.

Kontakt os

Når alt skal klappe

Der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed for at arrangement bliver en succes. Du vil gerne skabe den rette stemning, men den kommer ikke af sig selv. Den kommer af en oplevelse af, at alt kører på skinner. At idrætsarrangementet eller koncerten blev afviklet uden problemer. At man slap for at stå længe i kø. At lyssætningen var god, siddepladserne gode og at der var dejlig mad og drikke.

Erfaring tæller

Bag alt dette ligger års samarbejde med krævende aktører. Over hele landet har messer, festivaler og idrætsarrangementer systemer fra O.B. Wiik, der er med til at gøre arrangementet til en succes. Derfor vælges vi som samarbejdspartner år efter år. Men også mindre arrangementer er blevet opmærksomme på den gode O.B. Wiik-kvalitet.

Produkter fra a til å

Indhegning, sikring af publikum, slusesystemer, telte i alle størrelser, koncerthaller, scener, tribuner, bardiske, borde og stole er faciliteter, der hører til et stort arrangement, men også toiletløsninger, køreplader, kabelkasser og en del infrastruktur, som man ikke tænker så meget over.

O.B. Wiik kan levere komplette løsninger, men også enkelte produkter, hvis en arrangør selv kan og vil udføre jobbet med at rigge det hele til. Vi hjælper gerne til med at afdække behovene, og du skal vide, at vi ikke kun har produkter til friluft og sol. Det er måske, når vejret og kulden bider mest, at et tag over arrangementet fra O.B. Wiik virkelig kommer til sin ret.

Festivaler og kulturarrangement

Ingen land kan vel prale med flere festivaler end Norge, og O.B. Wiik er festivalleverandøren par excellence. Hver dal og fjord har skabt sine festivaler.

Kigger du godt efter, vil du ofte kunne se det grønne O.B. Wiik-logo på hegn, telte eller festivaludstyr, hvad enten det er madfestivaler, kulturfestivaler, børnearrangementer, musikfestivaler eller private og kommunale arrangementer.

Levering til tiden og enkelhed i brugen er succesfaktorer, der gør, at vi bliver foretrukket også af mindre aktører som idrætsforeninger, kunstklubber og velgørende organisationer.

Sportsarrangement

O.B. Wiik har været med til flere idrætsarrangementer på en eller anden måde. Bl.a. også i Norge. Norway Cup er et oplagt eksempel, hvor vi har været samarbejdspartner i 20 år.

Vi bliver foretrukket, fordi vi indfrier både arrangørens og publikums forventninger. Det er erfaring, der også rækker ned til mindre idrætsarrangementer.

Vi henter kompetence fra de store projekter, der gør, at mindre aktører kan være sikre på, at de er sikret en god gennemførelse – af både små og store sportsbegivenheder.

obwiik telt dobbeldakker

Virksomheder og private

Skal du holde en firmaevent? En samtale med os giver forslag til løsninger på mange bekymringer. Vi har erfaring med firmaevents af næsten enhver art og størrelse.

Produkter innenfor event /arrangementer

obwiik rammetelt partytelt

Partytelt

Skal du holde et arrangement? Vælg et solidt og holdbart telt fra Norges førende teltleverandør. Partyteltet i standardversion har en fast bredde på 6 eller 9 m. Telte i prof-varianten er forstærket for at tåle de barske nordiske forhold.

Læs mere…

obwiik telt pop up telt

Pop-up telt

Pop-up-telt, quick-up-telt, kært barn har mange navne. Nogle kalder det tilmed et partytelt – det vigtigste er, at dette er et lille og meget praktisk telt, der er nemt at sætte op og demontere!

Læs mere…

obwiik telt dobbeldakker

Dobbeldekker

Vil du leje et dobbeltdækker-telt? Så får du to etager, store eksponeringsflader og en eksklusiv følelse i et og samme produkt. To solide gulve i en stærk konstruktion sørger for en tryg teltoplevelse.

Læs mere…

obwiik telt topptelt

Toptelt

Er der et telt, der “stikker lidt ud” og tåler, vejr, vinden og udendørs brug, ja, så er det topteltet. Du ser det tit på forskellige festivaler eller på udendørs messeområder. Her bliver du synlig.

Læs mere…

obwiik mobler tilbehor Bord og bankesat

Møbler og tilbehør

Har du et tomt lokale? Eller et telt der er købt eller lejet, men du mangler noget at fylde det med? Som leverandør af udstyr til arrangementer har vi opbygget en portefølje af alle slags produkter, der er brug for til bespisning, siddepladser, komfort og sikring.

Læs mere…

obwiik profilering og tryk

Profilering

Med en række materialer der kan trykkes på og produkter med store eksponeringsflader, ligger alt parat til, at du kan komme ud med dit budskab, dit logo eller din profil. Og har du et specielt behov, hjælper vi naturligvis med at tilpasse produktet.

Læs mere…