Byggeri og anlæg

Der er ikke nogen steder, hvor det er vigtigere at være beskyttet end på bygge og anlægsopgaver anlægspladser og byggeområder, både af hensyn til medarbejdere, materialer, konstruktioner og dyrt maskineri. HMS-kravene skal følges og certificeringer skal være på plads. Vi har overblik over, hvilke produkter der passer til din branche.

Kontakt os

Uanset hvor og hvordan du arbejder

Produkter til byggeri og anlæg har virkelig været et vækstområde. Derfor er der flere at vores produkter, der benyttes på dette område. Det kan være arbejdstelte, håndværkertelte eller overdækning til forskellige typer af opgaver. Vores løsninger er fleksible og kan skaleres op til ønsket størrelse. Er der behov for et broprojekt? Eller en midlertidig hal løsning? Sammen finder vi svarene og den mest hensigtsmæssige løsning til projektet.

Skal der opføres eller repareres en bro? Er der brug for overdækning, mens arbejdet står på? Med arbejdstelte fra O.B. Wiik får man ly for vind og vejr – og arbejdsro.

Støbearbejder, membrandæk og asfaltering og kørebaneafmærkning udføres nemlig ofte bedst i tørvejr. Det er derfor, man oplever, at dette arbejde udføres om sommeren. Men med tag over hovedet i form af et arbejdstelt kan dette foregå året rundt.

Vi tilpasser arbejdsteltet efter projektets dimension og har flere eksempler på specialsyede løsninger, hvor vi har tilpasset det standardiserede produkt til kundens specielle ønsker. Kræver projektet en ingeniørmæssige overvejelser? Vi strækker os langt for at overdække hele arbejdsområdet.

Før huset har fået tag på, er det vigtigt med et tag, for at sige det enkelt. Midlertidige telte hjælper med til at holde konstruktion, isolation, el- og rørarbejde tørt.

Desuden holder det medarbejdere og værktøj tørt og afskærmet fra vind og vejr, og sandsynligvis kan man se en gevinst i mindre sygefravær og mindre slid på dyrt værktøj. Der er med andre ord mange fordele ved at montere arbejdstelte.

Derfor bliver der tit brugt arbejdstelte ved nybyggerier eller ved renovering af tage. Vores arbejdstelte har løftekroge, så de kan løftes med en kran. Derefter kan de enten monteres direkte på taget eller på et stillads, så længe der er mulighed for at fastgøre dem. Dette beregnes af O.B. Wiiks montører.

En faktor man ofte beregner ind i støbearbejdet er vejret. Sådan behøver det ikke være. Med arbejdstelte fra O.B. Wiik kan du støbe året rundt, når som helst.

Ønsker du, at projektet skal skride frem efter planen? Vil du undgå kostbare udsættelser? Forudsigelighed er måske lige så vigtigt som materialeomkostninger, når det handler om større støbearbejder. Arbejdsteltene fra O.B. Wiik kan hurtigt blive en investering, der betaler sig, eftersom de holder vand, fugt, sne og is væk fra de flader, hvor der skal støbes.

Produkter indenfor byggeri og anlæg

obwiik haller telthal

Telthal

Vores telthal er den kendte WiikHall med sine aluminiums- eller stålkonstruktioner og plastdække. Telthallen er alsidig og kan bruges og fyldes med alt, hvad man ønsker. Hallen leveres i et stort antal varianter og med en række forskelligt tilbehør. Vi tilbyder salg, leje eller leasing af vores telthaller.

Læs mere…

obwiik telt pop up telt

Pop-up telt

Pop-up-telt, quick-up-telt, kært barn har mange navne. Nogle kalder det tilmed et partytelt – det vigtigste er, at dette er et lille og meget praktisk telt, der er nemt at sætte op og demontere!

Læs mere…

obwiik arbejdstelt

Arbejdstelt

Et arbejdstelt repræsenterer sikkerhed for arbejdstageren. Vil du imødekomme et godt arbejdsmiljø og skabe komfort, er dette løsningen for dig. Det er en enkel måde at beskytte mennesker og dyrt udstyr på.

Læs mere…

obwiik møbel tilbehør kjoørematte

Hal- og byggtilbehør

For en hal er det tilbehøret, der bestemmer den endelige funktion. Lys, varme eller løsninger knyttet til transport og adgang skaber forskellen mellem den rene lagerbygning og f.eks. produktionslokaler.

Læs mere…

obwiik presenning stilladsinddakning

Presenning

Vores duge, presenninger og tekniske tekstiler leveres i mange kvaliteter, tykkelser, dimensioner og udførelser. Presenning og teknisk tekstil kan bruges til at overdække, beskytte eller beklæde forskellige bygningskonstruktioner eller genstande og kan også leveres med tryk.

Læs mere…

obwiik presenning sikringsudstyr

Sikringsudstyr

Vores duge, presenninger og tekniske tekstiler leveres i mange kvaliteter, tykkelser, dimensioner og udførelser. Presenning og teknisk tekstil kan bruges til at overdække, beskytte eller beklæde forskellige bygningskonstruktioner eller genstande og kan også leveres med tryk.

Læs mere…